Cases

Cases

Hvad kan LASR?

Mulighederne for laserrensning er mange, og teknologien har fortsat mange uanede potentialer både inden for erhverv og private.

Vi har samlet nogle af vores tidligere opgaver og cases her, så du kan få inspiration til, hvordan laserrens kan implementeres i din virksomhed eller afrense et produkt hjemme hos dig.

Vi skulle lave et designkøkken til BIG ved Bjarke Ingels i rustfrit stål. Det skulle fremstå 100% perfekt – udover de slebne overflader og rundede kanter, skulle pladerne svejses sammen som skuffer og bordplade med vask. TIG svejsning ville gøre, at pladerne ville blive skæve, og vi derfor skulle bruge mange timer på efterbearbejde. Med LASR fandt vi den perfekte løsning – hurtigt – nemt og bæredygtigt! Kvaliteten efter svejsning var, som vi håbede på, og det var nemt og hurtigt at anvende. LASR leverede og havde en meget fleksibel tilgang for at hjælpe os med den spændende opgave.

Keld Hansen, HB Trapper
Produktionschef

Vi har haft stor gavn af LASR's produkter ifm. med produktion af en pumpestation, hvor ståldelene havde samlet meget rust under transport. Det var så slemt, at vi kunne have været nødt til at kassere hele rørsystemet. Efter hurtig og effektiv hjælp fra LASR fik vi reddet projektet. Vi giver derfor vores varmeste anbefaling af LASR's lasermaskiner til rustbekæmpelse.

Ole Madsen, Priess A/S
Teknisk projektleder

Det virker som lidt noget ”hokus-pokus”, når man ser laserrensning af metal på YouTube, men i praksis er det effektivt. Bearbejdede flader, der endda er hårdt angrebet af rust, bliver rene. Det er virkelig effektivt fremfor manual afrensning. Det bliver spændende, når det modnes og bliver en integreret proces

Ulrich Solberg, BAETTR Lem A/S
Ansvarlig for kvalitets- og produktionstekniskafdeling