Franchisetagere

Franchisetagere

Vi søger LASR
franchisetagere i hele landet

Som LASR ambassadør bliver du en del af det landsdækkende LASR netværk af professionelle, som hjælper med afrensning af materialer for både private og virksomheder. 

Vi søger altid flere dygtige folk, som har lyst til at være med til at udvikle og fremme laserteknologiens mange muligheder.

Vil du være med til at forme fremtiden?

Hos LASR vil vi være med til at skabe rammerne for fremtidens industriel rensning via laserteknologi. Vi er allerede nu ved at opbygge et netværk af dygtige ambassadører og distributører i Danmark og i resten af verden, som kan være med til at sprede budskabet om laserteknologiens mange muligheder. 

Kunne du tænke dig at blive en del af LASR teamet som ambassadør, franchisetager eller distributør? Så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Kontakt LASR

Franchisetagere

Bliv klogere på laserteknologien – se videoen

Se videoen her, og bliv klogere på intelligent laserrensning. Med vores laserteknologi er det muligt at fjerne uønsket materiale fra en fast overflade uden at beskadige overfladen nedenunder.

Vi har naturligvis styr på sikkerheden, og alle nødvendige sikkerhedsgodkendelser er blevet implementeret i LASR maskinen, der er tilpasset og godkendt til det danske og europæiske marked. 

Derudover er energiforbruget er ekstremt lavt sammenlignet med traditionelle afrensningsmetoder.

Finansiering

En laser kan være en dyr investering, og der er tale om en stor engangsudgift, som dog med tiden hurtigt kan være tjent hjem igen. LASR samarbejder med flere finansieringspartnere, som kan hjælpe dig med finansiering – også helt uden beregning. Kontakt os og hør mere, så finder vi den helt rigtige finansieringsløsning til dig.

Kontakt os