Om LASR

Om LASR

Hvad er laserteknologi?

Laserteknologien er en forholdsvis ny metode, men teknologien bruges i dag inden for en bred vifte af brancher og industrier. Der findes samtidig hele tiden nye måder at bruge laserteknologiens mange fordele på, der er både mere miljøvenlig, effektiv og præcis sammenlignet med traditionelle metoder i industrien.

Godkendt til det danske og europæiske marked

LASR er det eneste danske firma, der har specialiseret sig i laserteknologien inden for henholdsvis laserafrensning og lasersvejsning. Alle nødvendige sikkerhedsgodkendelser er blevet implementeret i vores LASR maskiner, der er tilpasset og godkendt til det danske og europæiske marked.

Laserteknologien er ikke farlig at bruge, men der følger altid en grundig oplæring i sikkerhed og brug ved køb af en af vores lasere. På den måde kan både vi og brugerne af produktet leve op til kravene om sikkerhed og få mest muligt potentiale ud af laserteknologien.

Se ofte stillede spørgsmål

Om LASR

Vi har haft stor gavn af LASR's produkter ifm. med produktion af en pumpestation, hvor ståldelene havde samlet meget rust under transport. Det var så slemt, at vi kunne have været nødt til at kassere hele rørsystemet. Efter hurtig og effektiv hjælp fra LASR fik vi reddet projektet. Vi giver derfor vores varmeste anbefaling af LASR's lasermaskiner til rustbekæmpelse.

Ole Madsen, Priess A/S
Teknisk projektleder

Det virker som lidt noget ”hokus-pokus”, når man ser laserrensning af metal på YouTube, men i praksis er det effektivt. Bearbejdede flader, der endda er hårdt angrebet af rust, bliver rene. Det er virkelig effektivt fremfor manual afrensning. Det bliver spændende, når det modnes og bliver en integreret proces

Ulrich Solberg, BAETTR Lem A/S
Ansvarlig for kvalitets- og produktionstekniskafdeling

Bag LASR

Bag LASR er Uffe Lauge Jensen, som gennem de sidste par år har specialiseret sig i intelligent afrensning via laserteknologi, og nu også lasersvejsning. LASR er i dag det første firma i Danmark, der tilbyder denne form for rensning og svejsning via godkendt laserteknologi.

Bag sig har Uffe Lauge en årelang karriere som selvstændig entreprenør, hvor han i mange år som ejer af firmaet HYDRIVE var med til at revolutionere rensning af brændstofsmotorer med brint. 

Missionen om at bruge laserteknologien til både at optimere industrielle processer og forbedre klimaet er nu videreført i LASR, hvor Uffe igen bruger sin indsigt i teknologiske løsninger til at optimere forholdene for industriel afrensning og svejsning.

Kontakt mig

Bag LASR