Effektiv og miljørigtig
rensning via godkendt laserteknologi

Rensningsteknologi til virksomheder og private

LASR er det første firma i Danmark, som har specialiseret sig i rensningsteknologi baseret på laserlys. Vi tilbyder salg og service af lasere til virksomheder og industrier samt laserrensning til den private forbruger, som har behov for smart, effektiv og ikke mindst miljørigtig rens af et materiale.

Laserrens er ikke raketvidenskab, men derimod en anerkendt og sikker teknologi, der anses for at være fremtiden inden for rensning af stort set alle overflader. Vores lasere fås i forskellige modeller og størrelser, som kan rense alt lige fra mindre industrialiserede formål til mere avancerede opgaver, hvor der fx ønskes automatiseret og miljørigtig rens.

Kontakt LASR

Vi står altid klar til at demonstrere teknologien eller rådgive i en løsning, som passer netop din virksomhed.

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår

Derfor er LASR fremtiden

Har du flere spørgsmål, så gå til vores FAQ

Spar tid og penge

En lasermaskine til afrensning sparer dig for tid og penge, da rensningsarbejdet kan gøres markant hurtigere og uden brug af kemikalier.

Minimal vedligeholdelse

Maskinen er ekstremt slidstærk, men det anbefales dog, at der bliver lavet service to gange om året på maskinen.

Lang levetid

En laser har 100.000 brændetimer, svarende til 8 daglige arbejdstimer i 42,5 år eller 11 år konstant i brug.

Miljørigtig

Energiforbruget er ekstremt lavt sammenlignet med traditionelle afrensningsmetoder. Maskinerne giver desuden mulighed for opsamling af partikler.

Mobil og fleksibel

Der er forskel på de tre modeller, men fælles for dem alle er, at de er forholdsvis mobile, så du let kan transportere laseren rundt til det ønskede område.

Godkendt teknologi

Alle nødvendige sikkerhedsgodkendelser er blevet implementeret i LASR maskinen, der er tilpasset og godkendt til det danske og europæiske marked.

Vi har haft stor gavn af LASR's produkter ifm. med produktion af en pumpestation, hvor ståldelene havde samlet meget rust under transport. Det var så slemt, at vi kunne have været nødt til at kassere hele rørsystemet. Efter hurtig og effektiv hjælp fra LASR fik vi reddet projektet. Vi giver derfor vores varmeste anbefaling af LASR's lasermaskiner til rustbekæmpelse.

Ole Madsen, Priess A/S
Teknisk projektleder

Det virker som lidt noget ”hokus-pokus”, når man ser laserrensning af metal på YouTube, men i praksis er det effektivt. Bearbejdede flader, der endda er hårdt angrebet af rust, bliver rene. Det er virkelig effektivt fremfor manual afrensning. Det bliver spændende, når det modnes og bliver en integreret proces

Ulrich Solberg, BAETTR Lem A/S
Ansvarlig for kvalitets- og produktionstekniskafdeling

Bliv klogere på laserteknologien – se videoen

Se videoen her, og bliv klogere på intelligent laserrensning. Med vores laserteknologi er det muligt at fjerne uønsket materiale fra en fast overflade uden at beskadige overfladen nedenunder.

Vi har naturligvis styr på sikkerheden, og alle nødvendige sikkerhedsgodkendelser er blevet implementeret i LASR maskinen, der er tilpasset og godkendt til det danske og europæiske marked. 

Derudover er energiforbruget er ekstremt lavt sammenlignet med traditionelle afrensningsmetoder.