Præcis og miljørigtig lasersvejsning til virksomheder

Svejsningsteknologi til industri og produktion

LASR svejsning er et alternativ til den klassiske svejsningsmetode, hvor laserteknologiens mange fordele gør svejsningen både hurtigere, mere præcis, fleksibel og miljørigtig.

Lasersvejsning er en unik, ny metode til svejsning, som er med til at revolutionere de traditionelle svejsemetoder, vi kender i dag. Traditionel svejsning er i dag forbundet med mange produktionstimer, ubekvemme arbejdsforhold for svejseren, stor risiko for menneskelige fejl samt udledning af ozon, der er skadelige for både medarbejdere og miljøet.

Teknologien er 100% miljørigtig og sikker at bruge – og laserstrålen giver desuden mulighed for at svejse helt præcist, helt ned til den mindste millimeter.

Kontakt LASR

Vi står altid klar til at demonstrere teknologien eller rådgive i en løsning, som passer netop din virksomhed.

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår

Derfor er LASR fremtiden

Har du flere spørgsmål, så gå til vores FAQ

LASR svejsning

Traditionel svejsning

Ved lasersvejsning sparer du virksomheden for både tid og penge, da svejsearbejdet kan gøres markant hurtigere og mere præcist.

Traditionel svejsning er ofte forbundet med mange produktionstimer, der er dyrt og tidskrævende for virksomheden. 

Intelligent lasersvejsning kan minimere menneskelige fejl, da resultatet bliver 100 % præcist og fejlfrit helt ned til mindste millimeter.

Mennesker laver fejl – det er uundgåeligt. Ved traditionel svejsning afhænger det færdige resultat af svejserens kunnen, hvor der ofte kan opstå fejl og mangler undervejs.

Vores lasersvejser kan tilkobles en robot eller netop den automatiseringsløsning, I har, så svejsningen bliver automatiseret efter jeres behov.

Traditionel svejsning giver ikke de samme muligheder for automatisering, da processen ofte indebærer manuel håndtering af svejseapparatet.

Lasersvejsning er 100 % miljøvenlig og udleder ikke giftigt ozon ved svejsearbejdet. 

Ved traditionel svejsning udledes der ozon, som er giftigt og både sundhedsskadeligt for svejseren og dårligt for miljøet. 

Lasersvejsning giver nye muligheder for fleksibilitet til svejsearbejdet, da laseren kan svejse selv de mest komplekse og utilgængelige områder.  

Ved traditionel svejsning kan der opstå fysiske begrænsninger ift., hvor og hvordan svejseapparatet kan komme til.

Lasersvejsning er godkendt til det danske og europæiske marked, og teknologien er sikker og uskadelig for brugeren. LASR oplærer altid brugeren af laseren, så sikkerhed opretholdes ude hos virksomheden.

Traditionel svejsning er forbundet med sundhedsskadelige og ubekvemme arbejdsforhold, da processen indeholder irritative gasser og en række tungmetaller. Brugen kan i værste tilfælde være livsfarligt, hvis ikke håndteret korrekt.

Vi har haft stor gavn af LASR's produkter ifm. med produktion af en pumpestation, hvor ståldelene havde samlet meget rust under transport. Det var så slemt, at vi kunne have været nødt til at kassere hele rørsystemet. Efter hurtig og effektiv hjælp fra LASR fik vi reddet projektet. Vi giver derfor vores varmeste anbefaling af LASR's lasermaskiner til rustbekæmpelse.

Ole Madsen, Priess A/S
Teknisk projektleder

Det virker som lidt noget ”hokus-pokus”, når man ser laserrensning af metal på YouTube, men i praksis er det effektivt. Bearbejdede flader, der endda er hårdt angrebet af rust, bliver rene. Det er virkelig effektivt fremfor manual afrensning. Det bliver spændende, når det modnes og bliver en integreret proces

Ulrich Solberg, BAETTR Lem A/S
Ansvarlig for kvalitets- og produktionstekniskafdeling

Bliv klogere på lasersvejsning – se videoen

Se videoen her, og bliv klogere på, hvordan lasersvejsning kan hjælpe jer. 

Vi har naturligvis styr på sikkerheden, og alle nødvendige sikkerhedsgodkendelser er blevet implementeret i LASR maskinen, der er tilpasset og godkendt til det danske og europæiske marked.